Uebfaqe Profesionale e Hotelit, Motori i Rezervimit dhe Marketingu Online

HReservations ofron zgjidhje gjithçka në një për të rritur rezervimet direkte në hotel

Uebfaqja që hoteli juaj meriton

Uebfaqe Profesionale e Hotelit për të rritur kontaktet e drejtpërdrejta

Rezervimet HR magjepsëse të uebfaqeve miqësore të hotelit për celularë rrisin USP të hotelit dhe drejtojnë vizitat në thirrje të drejtpërdrejta për veprime.

Monetarizoni vizitat në faqen tuaj të hotelit

Rezervimi Motor për të kthyer vizitat në rezervime

Motori miqësor i prenotimit të sinkronizuar për celularë për të ofruar një përvojë të rezervimit "si OTA" dhe për të rritur rezervimet përmes faqes në internet të hotelit tuaj.

Rritni ekspozimin tuaj online në hotel

Marketingu dixhital, optimizimi i GEO dhe SEO

Fushatat e hotelit SEM, optimizimi i GEO dhe SEO, zhvendosjen e rezervimeve nga OTA me komision të lartë dhe ju ndihmon të rimarrni marrëdhëniet e miqve.

Uebfaqja e hotelit celular dhe sistemi i rezervimit të motorit
Rezervimet Uebfaqe të marketingut hotelier

Bëni Uebfaqen tuaj të Hotelit dhe tarifat direkte një lumë rezervimesh!

Fillo tani!