Politika e privatësisë

Share This Post

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Kushtet e privatësisë të BNH ltd

Ne kemi krijuar këtë deklaratë të privatësisë për të demonstruar përkushtimin tonë të vendosur dhe të vazhdueshëm për privatësinë e informacionit personal të siguruar nga ata që vizitojnë dhe ndërveprojnë me këtë faqe në internet. Ne e konsiderojmë më të lartë privatësinë e informacionit tuaj personal. Më poshtë zbulon praktikat tona të mbledhjes dhe shpërndarjes së informacionit për këtë faqe në internet.

HReservations njeh rëndësinë e mbrojtjes së privatësisë tuaj dhe politika jonë është krijuar për t'ju ndihmuar të kuptoni se si ne mbledhim, përdorim dhe ruajmë informacionin personal që na ofroni dhe për t'ju ndihmuar në marrjen e vendimeve të informuara kur përdorni faqen tonë. Kjo politikë do të vlerësohet vazhdimisht ndaj teknologjive të reja, praktikave të biznesit dhe nevojave të klientëve tanë.

INFORMACIONET Q Mbledhim

Kur vizitoni këtë faqe në internet, ju mund të na ofroni dy lloje informacioni: informacion personal që me vetëdije vendosni të zbuloni se është mbledhur mbi baza individuale dhe faqja e internetit përdor informacionin e mbledhur mbi një bazë të përgjithshme ndërsa ju dhe të tjerët shfletoni faqen tonë të internetit.

1. INFORMACIONET PERSONALE QOU ZGJIDHNI T JU OFRONI

Informacioni i regjistrimit. Kur regjistroheni për ndonjë nga shërbimet ose gazetat tona, ju do të na ofroni informacione për veten tuaj.

Informacione me email. Nëse vendosni të korrespondoni me ne përmes postës elektronike, ne mund të mbajmë përmbajtjen e mesazheve tuaja të postës elektronike së bashku me adresën tuaj të postës elektronike dhe përgjigjet tona. Ne ofrojmë të njëjtin nivel mbrojtjeje për komunikimet elektronike siç bëjmë për informacionin e marrë me postë dhe telefon.

Komunikimi me Ju. Regjistrimi ose korrespondenca me ne përmes postës elektronike përbën një marrëdhënie tregtare dhe nënkupton pëlqimin që ne të komunikojmë me ju në lidhje me shërbimet tona. Ne premtojmë t'ju dërgojmë vetëm informacione që konsiderohen të rëndësishme për marrëdhënien tonë tregtare dhe çdo komunikim me email që mund të merrni nga ne duke theksuar shërbimet tona, ofertat speciale ose promovimet do të përfshijnë një tipar të heqjes dorë ose çregjistrimit.

2. INFORMACIONET P USR P USRDORIMIN E WEBSIT

Ngjashëm me faqet e internetit të tjera tregtare, faqja jonë e internetit përdor një teknologji standarde të quajtur "cookies" (shih shpjegimin më poshtë, "Çfarë janë Cookies?") Dhe skedarët e regjistrave të serverit të internetit për të mbledhur informacione se si përdoret faqja jonë e internetit. Informacioni i mbledhur përmes cookies dhe regjistrat e serverave të internetit mund të përfshijë datën dhe kohën e vizitave, faqet e shikuara, kohën e kaluar në faqen tonë të internetit dhe faqet e internetit të vizituara pak para dhe menjëherë pas faqes sonë të internetit.

RUAJTJA E INFORMACIONIT T CO MBLEDHUR

Siguria e informacionit tuaj personal është e rëndësishme për ne. Kur futni informacione delikate (të tilla si numrat e kartave të kreditit) në faqen tonë të internetit, ne e kriptojmë atë informacion duke përdorur teknologjinë e sigurt të shtresës së folesë (SSL). Kur të dhënat e kartës së kreditit mblidhen, ne thjesht i kalojmë ato në mënyrë që të përpunohen siç kërkohet. Ne kurrë nuk ruajmë në mënyrë të përhershme detajet e plota të kartës së kreditit.

Ne ndjekim standardet e pranuara përgjithësisht të industrisë për të mbrojtur informacionin personal të dorëzuar tek ne, si gjatë transmetimit ashtu edhe pasi ta marrim atë.

AKSESI N TO INFORMACIONIN E Mbledhur

Nëse informacioni juaj personal i identifikueshëm ndryshon, ose nëse nuk dëshironi më shërbimin tonë, ju mund ta korrigjoni, azhurnoni, fshini ose çaktivizoni atë duke na dërguar me email. Nëse dëshironi të çaktivizoni shërbimin tuaj, ne do t'ju kërkojmë njoftim me shkrim 30 ditë.

SI P USRDORIM INFORMACIONET QAT JU OFROJNI

Duke folur gjerësisht, ne përdorim informacione personale për qëllime të administrimit të aktiviteteve tona të biznesit, ofrimin e shërbimeve, monitorimin e përdorimit të shërbimeve, përpjekjet e marketingut dhe promovimit, përmirësimin e përmbajtjes dhe ofertave të shërbimeve tona, dhe personalizimin e përmbajtjes, faqosjes, shërbimeve dhe të tjera të faqes sonë të internetit qëllime të ligjshme Këto aktivitete përmirësojnë faqen tonë dhe na mundësojnë që ta përshtatim më mirë për të përmbushur nevojat tuaja.

Për më tepër, një informacion i tillë mund të ndahet me të tjerët mbi një bazë të përgjithshme. Informacioni i identifikueshëm personal ose informacioni i biznesit nuk do të ndahet me palët përveç siç kërkohet nga ligji.

Herë pas here, ne gjithashtu mund të përdorim informacionin që mbledhim për t'ju njoftuar në lidhje me ndryshimet e rëndësishme në faqen tonë të internetit, shërbimet e reja dhe ofertat speciale që mendojmë se do t'i shihni të vlefshme. Ju nuk mund të na njoftoni në çdo kohë nëse nuk dëshironi të merrni këto oferta.

Cookies

Cookie është një dokument shumë i vogël teksti, i cili shpesh përfshin një identifikues unik anonim. Kur vizitoni një faqe në internet, kompjuteri i asaj faqe kërkon kompjuterin tuaj leje për të ruajtur këtë skedar në një pjesë të hard drive tuaj të caktuar posaçërisht për cookies. Çdo faqe në internet mund të dërgojë cookie-t e veta në shfletuesin tuaj nëse e lejojnë preferencat e shfletuesit tuaj, por (për të mbrojtur privatësinë tuaj) shfletuesi juaj lejon që një faqe në internet të ketë qasje në cookie-t që ju ka dërguar tashmë, jo cookie-t që ju janë dërguar nga faqet e tjera . Shfletuesit zakonisht vendosen të pranojnë cookies. Sidoqoftë, nëse preferoni të mos merrni cookies, mund të ndryshoni konfigurimin e shfletuesit tuaj për të refuzuar cookies. Nëse vendosni që shfletuesi juaj të refuzojë cookies, është e mundur që disa zona të faqes sonë të mos funksionojnë në mënyrë efektive kur shikohen nga përdoruesit. Një cookie nuk mund të marrë ndonjë të dhënë tjetër nga disku juaj i ngurtë ose të kalojë në viruse kompjuterike.

SI P USRDORIM INFORMACIONET Q WE Mbledhim nga Cookies

Ndërsa vizitoni dhe shfletoni faqen tonë të internetit, faqja përdor cookies për t'ju dalluar nga përdoruesit e tjerë. Në disa raste, ne gjithashtu përdorim cookies për t'ju parandaluar që të keni nevojë të identifikoheni më shumë sesa është e nevojshme për sigurinë. Cookies, së bashku me skedarët e regjistrave të serverit tonë të internetit, na lejojnë të llogarisim numrin e përgjithshëm të njerëzve që vizitojnë faqen tonë të internetit dhe cilat pjesë të faqes janë më të popullarizuara. Kjo na ndihmon të mbledhim komente për të përmirësuar vazhdimisht faqen tonë të internetit dhe për t'i shërbyer më mirë klientëve tanë. Cookies nuk na lejojnë të mbledhim ndonjë informacion personal në lidhje me ju dhe ne nuk ruajmë qëllimisht asnjë informacion personal që shfletuesi juaj na dha në cookies.

SHPRNDARJE DHE SHITJE E INFORMACIONIT

Ne nuk ndajmë, shesim, huazojmë ose japim me qira ndonjë prej informacioneve që identifikojnë në mënyrë unike një pajtimtar (të tilla si adresat e postës elektronike ose detajet personale) me askënd përveç në masën që është e nevojshme për të përpunuar transaksionet ose për të ofruar shërbime që ju keni kërkuar.

SI MUND T AC PRANOHENI DHE TOR KORREKONI INFORMACIONIN TUAJ?

Ju mund të kërkoni qasje në të gjitha informacionet tuaja personale të identifikueshme që ne mbledhim në internet dhe i mbajmë në bazën tonë të të dhënave duke na dërguar me email.

ÇFAR P DR ZBULIMI LIGJISHT I ZBULUAR I INFORMACIONIT?

Ne mund të zbulojmë informacione kur jemi të detyruar ligjërisht ta bëjmë këtë, me fjalë të tjera, kur ne, me mirëbesim, besojmë se ligji e kërkon atë ose për mbrojtjen e të drejtave tona ligjore. Ne gjithashtu mund të zbulojmë informacionin e llogarisë kur kemi arsye të besojmë se zbulimi i këtij informacioni është i nevojshëm për të identifikuar, kontaktuar ose për të ndërmarrë veprime ligjore kundër dikujt që mund të shkelë Kushtet tona të Shërbimit ose për të mbrojtur sigurinë e përdoruesve tanë dhe Publikut.

ADRESAT IP

Adresat IP përdoren nga kompjuteri juaj sa herë që jeni të lidhur në internet. Adresa juaj IP është një numër që përdoret nga kompjuterët në rrjet për të identifikuar kompjuterin tuaj. Adresat IP mblidhen automatikisht nga serveri ynë i internetit si pjesë e të dhënave demografike dhe të profilit të njohur si të dhëna të trafikut në mënyrë që të dhënat (të tilla si faqet e internetit që kërkoni) të mund t'ju dërgohen.

ÇFAR POUR faqet e internetit të lidhura me faqen tonë të internetit?

Ne nuk jemi përgjegjës për praktikat e përdorura nga faqet e internetit të lidhura me ose nga faqja jonë e internetit ose informacioni ose përmbajtja që përmbahen në të. Shpesh lidhjet me faqet e internetit të tjera sigurohen vetëm si tregues të informacionit mbi tema që mund të jenë të dobishme për përdoruesit e faqes sonë të internetit.

Ju lutemi mos harroni se kur përdorni një lidhje për të shkuar nga faqja jonë në një faqe tjetër në internet, Politika jonë e Privatësisë nuk është më në fuqi. Shfletimi dhe ndërveprimi juaj në çdo faqe tjetër në internet, përfshirë faqet e internetit që kanë një lidhje në faqen tonë të internetit, u nënshtrohet rregullave dhe politikave të asaj faqe interneti. Ju lutemi lexoni mbi ato rregulla dhe politika para se të vazhdoni.

Pëlqimi juaj

Duke përdorur faqen tonë të internetit, ju pranoni mbledhjen dhe përdorimin e informacionit tuaj personal siç përshkruhet në këtë Politikë të Privatësisë. Ne rezervojmë të drejtën për të ndryshuar këtë politikë të privatësisë në çdo kohë me ose pa paralajmërim.

ZGJEDHJA / OPT-IN / OPT-OUT

Kjo faqe lejon vizitorët të çabonohen në mënyrë që ata të mos marrin mesazhe në të ardhmen. Pas çabonimit do të ndërpresim dërgimin e mesazheve të veçanta sa më shpejt të jetë e mundur teknikisht.

Blerja apo ndryshimet në pronësi

Në rast se faqja e internetit (ose një pjesë e konsiderueshme e aseteve të saj) merret, informacioni juaj do të konsiderohet pjesë e atyre pasurive dhe mund të jetë pjesë e atyre pasurive që transferohen.

Modifikimet e politikës

Ne mund ta ndryshojmë këtë Politikë të Privatësisë herë pas here. Nëse / kur bëhen ndryshime në këtë politikë të privatësisë, ne do të dërgojmë me email përdoruesit që na kanë dhënë leje ta bëjmë këtë. Ne do të postojmë çdo ndryshim këtu, prandaj sigurohuni që të kontrolloni përsëri në mënyrë periodike. Sidoqoftë, ju lutemi sigurohuni që nëse Politika e Privatësisë ndryshon në të ardhmen, ne nuk do të përdorim informacionin personal që na keni paraqitur nën këtë Politikë të Privatësisë në një mënyrë që nuk është në përputhje me këtë Politikë të Privatësisë, pa miratimin tuaj paraprak.

Subscribe To Our Newsletter

Get updates and learn from the best

More To Explore

Rezervimet Marketingu Online i Hotelit
Hotel Digital Marketing

How to increase hotels direct bookings

To increase direct bookings, insert advantageous sales conditions on the site. One strategy can be to show the customer the benefits of a direct booking, such as room rates. The price of a hotel room is the first and at the same time the most important incentive.

Hotel Digital Marketing

Top Seven must-have features for your hotel website

Your hotel website is your first introduction to most of your customers. For your guests, your hotel website should offer a preview of what to expect when choosing you. It’s where they will go take a look at your property, rooms and, your amenities. Learn about your offers and all the ways to contact you.

Do You Want To Boost Your Business?

na lësh një vijë dhe mbaji kontakte