Kontaktoni HReservations / BNH Ltd.

Ne do të jemi të lumtur t'ju ndihmojmë

Bëni kontakt

Ne do të ishim të lumtur të Takohemi dhe Të Mësojmë Të Gjithë Për Hotelin tuaj

Na dërgoni një mesazh dhe ne do t'ju kontaktojmë sa më shpejt të jetë e mundur.

Detajet e kontaktit

Selia

BNH Ltd
264, Rruga kryesore
Qendra Euromed
Mellieha
MLH2317 - MALTA
Tel. +356 277 81 011

Shitjet dhe Mbështetja

Na kontaktoni duke përdorur formularin e mësipërm.

Financiar

Na kontaktoni duke përdorur formularin e mësipërm.

Dëshironi të mësoni më shumë rreth zgjidhjeve tona për hotelin tuaj?

le te bisedojme