Uebfaqja e hotelit dhe motori i rezervimit [miqësor për celularin]

Ne rrisim hotelin tuaj rezervime direkte

Kthejeni faqen tuaj të hotelit në një burim të vazhdueshëm të rezervimeve.
Rezervimet Uebfaqe të marketingut hotelier
Uebfaqe dhe motor rezervimesh për Hotele

Uebfaqe hoteliere miqësore për celularë dhe motor rezervimesh

Ne krijojmë faqe interneti hoteli të optimizuara për të bërë rezervime

Motori i rezervimit të lartë të konvertimit, site i përgjegjshëm, joshës, Gjeo-lokalizimi dhe veprimet SEO për ta kthyer faqen tuaj të hotelit në një burim të qëndrueshëm të të ardhurave.

Merrni kontrollin e rezervimeve tuaja direkte për të ulur kostot e komisionit dhe për të përmirësuar përvojën e rezervimeve të mysafirëve

Rritni rezervimet tuaja direkte në hotel për të ulur kostot e komisionit

Uebfaqja e hotelit

Dizajnimi dhe mbajtja e faqeve të internetit magjepsëse të hotelit për të rritur propozimin unik të shitjes në hotel dhe për të nxitur vizitat në thirrjet e drejtpërdrejta për veprime.

Motori i rezervimit

Motori miqësor i prenotimit të sinkronizuar për celularë për të ofruar një përvojë të rezervimit "si OTA" dhe për të rritur rezervimet.

Reklamat e hoteleve në Google

Ne tregojmë inventarin tuaj të hotelit përmes kryerjes së fushatave të reklamave të hoteleve në Google për të zgjeruar ekspozimin tuaj të drejtpërdrejtë të kanalit.

Geo localization

GEO Lokalizimi dhe optimizimi i SEO, për të përmirësuar praninë tuaj në internet të hotelit dhe përvojën e rezervimit të mysafirëve tuaj.

Optimizimi i celularëve

Faqet e rezervimeve të HReservations Engine dhe faqet e internetit të hotelit janë të përgjegjshme dhe të optimizuara nga lëvizjet me thirrjet e duhura për veprime.

Të gjitha në një

Zgjidhje gjithçka në një për uebfaqe profesionale hoteliere, pritje, azhurnime, motor rezervimesh, reklama hoteli në google dhe gjeo-lokalizim.

Ekipi i Rezervimeve të HR

Ekip i pasionuar i profesionistëve të industrisë së mikpritjes

HReservations.com me ekipin e tij të pasionuar të profesionistëve të industrisë së mikpritjes me seli në Maltë, Itali dhe Spanjë, synon të ofrojë shërbime cilësore si për mysafirët ashtu edhe për pronarët e pronave.

Platformë e besueshme e rezervimit për të siguruar procesin e rezervimit miqësor dhe të sigurt për përdoruesit, i kombinuar me një mbështetje profesionale hoteli dhe shërbim shumëgjuhësh për klientët.

Misioni HReservations po ndihmon klientët e hotelit për të gjeneruar të ardhura shtesë duke përmirësuar ekspozimin, prodhimin dhe efikasitetin e drejtpërdrejtë të kanalit

Rishikimet e rezervimeve

çfarë thonë klientët tanë

A doni të rritni rezervimet tuaja në internet?

na lësh një vijë dhe mbaji kontakte

Rezervimet Marketingu Online i Hotelit