JEMI ME TE MIRET NE RRITJEN E HOTELIT TUAJ Hoteli juaj rezervime të drejtpërdrejta

Websites and Reservation software fr Hotels

Zhvillimi i faqes në internet të hotelit

Ne ofrojmë një website profesional,  miqësore për celular, zgjidhjet në website të hotelit për të kthyer "shikuesit në klientë". Website hotelesh që përmbajnë dizajn tërheqës, fotografi të pakufizuara, markë USP,  shpejtësi, thirrje për veprime dhe përmbajtje të optimizuar të motorit të kërkimitMbi të gjitha opsione për të ofruar promovime dhe përfitime ekskluzive për të prenotuar direkt.

Motori i rezervimit për hotelet në internet

Motori i rezervimit i HReservations ofron një proces "rezervimi si" procesi i rezervimit të 3 hapave. Përdorim miqësor dhe informues,  Motori i rezervimit të HReservations ndihmon klientët e mundshëm të prenotojnë direkt në hotelin tuaj. 

Për më tepër është i lidhur me menaxherët kryesorë të kanalit për të qenë gjithmonë të azhurnuar dhe tregoni çmimet aktuale, disponueshmërinë dhe ofertat speciale.

Websites and Reservation software fr Hotels

Gjeo dhe SEO lokale

Shërbimet gjeo-lokalizuese janë thelbësore për të zgjeruar mundësitë tuaja të SEO dhe për të rritur ndërgjegjësimin dhe praninë e markës tuaj të hotelit në kërkimin lokal.
Ekipi i HReservations do të zgjedh listat lokale të hotelit tuaj për tu përmirësuar renditjen lokale dhe SEO për kërkimet në lidhje me emrin e hotelit tuaj.

Strategjia e markës dhe reklamat në hotel

Kërkimet në hotele në internet janë komplekse dhe të vështira për t'u menaxhuar nga hotelet. Ekipi i marketingut të HReservations do zgjidh dukshmërinë e markës suaj për kërkimet në lidhje me emrin e hotelit. Ne do të vendosim dhe menaxhojmë PPC marketing në internet dhe Fushatat Google Hotel Ads, për të zhvendosur rezervimet nga OTA me komision të lartë dhe konkurrentët e hoteleve që bëjnë tender me emrin e markës tuaj të hotelit.

93 %

1107 nga 1203

Vizitor unik

80 %

899 e 1203

Konvertimet

-95 %

1180 e 1203

Shkalla e fryrjes

Mobile website for hotels

Optimizimi për celular

Përdoruesit e rëndësishëm akoma kanë tendencë të përfundojë rezervimet në desktop, ndërsa për kërkimet në lidhje me udhëtimet, përdorimi i celularit vazhdon të rritet. Optimizimi i celularit për faqet e internetit të hoteleve, motorët e prenotimit dhe fushatat e marketingut në internet të hoteleve janë shumë i rëndësishëme për të rritur shikueshmërinë, gjatë fazës së kërkimit dhe për prenotimet e dyta të drejtpërdrejta.

 
 

Pasja e gjithë përvojës së rezervimit, faqja e internetit e hotelit, rezervimi i motorëve të përgjegjshëm dhe i optimizuar me thirrje të përshtatshme për veprime, është thelbësore për suksesin dhe performon në të dy fusha: indeksimit SEO dhe SEM.

Përfitimet e bërjes së fushatave Hotel SEM

Maksimizoni praninë e markës tuaj të hotelit në internet dhe në kërkimet në lidhje me emrin tuaj të hotelit, do të rezultojë në krijimin e një rritje të përgjithshëm në rezervime të drejtpërdrejta dhe në të ardhura.

Fushatat e marketingut SEM do të përmirësojnë ndjeshëm dukshmërinë në internet të hotelit dhe do të rrisin sasinë e klientëve të mundshëm që shohin në faqen e internetit të hotelit tuaj të përmirësuar nga HReservations, në vend të faqeve OTA, duke ofruar hotelin me klikime te drejtëpërdrejta. Kjo do të rezultojë në një ulje të "erozionit të klientëve" të mundshëm që prenotojnë në konkurrentët që përdorin emrin e hotelit tuaj.

SEO for hotel websites

RRISNI VIZITAT DHE KLIKIMET PER HOTELIN TUAJ Motorë kërkimi renditja rrit rezervimet direkte

sqAlbanian
sqAlbanian en_USEnglish it_ITItalian es_ESSpanish pt_PTPortuguese