ZGJIDHJE TË GJITHA-NË-NJË PËR TË RRITUR REZERVIMET DIREKTE Website Profesional Për Hotelet, Booking Engine, Google MyBusiness & Google Hotel Ads

1

01. Google MyBusiness + Optimizimi i SEO

2

02. Website miqësore për përdoruesin për të rritur kontaktet e drejtpërdrejta

3

03. Motori i prenotimeve për të kthyer vizitat në prenotime

4

04. Shpalljet në Google Hotel + marketing dixhital

Rezervime direkte dhe ekspozimi në Google i dobët?

Rritje prenotimesh direkte, kontakte dhe ekspozimi i mirë në Google!

Oferta dhe rezultatet përfundimtare

Falë ekspozimit të shtuar në motorët e kërkimit dhe përvojës më të mirë miqësore të përdoruesit në faqen e internet + përvojës së rezervimit në booking engine, ju do të rrisni rezervimet direkte.

HReservations do të zvogëlojë komisionet tuaja për rezervim.

Na Kontaktoni ne për një zgjidhje të përshtatur për hotelin tuaj.

Mesatarisht 28% rritje të vizitave dhe rezervimit të drejtpërdrejtë.
Rezultati i 1 në kërkimet e brandit të hotelit tuaj.

Mesatarja e kontakteve direkte rritet

28 %

Rritja mesatare e normës së konvertimit

22 %

Rritja mesatare e ekspozimit në motorët e kërkimit

30 %

Ulje mesatare e shkallës së fryrjes

12 %

FILLO TANI! Bëni tuajin Website-in e hotelit dhe tarifat direkte me kosto të ulët të rezervimeve direkte!

sqAlbanian
sqAlbanian en_USEnglish it_ITItalian es_ESSpanish pt_PTPortuguese