Websites and Reservation software fr Hotels

Ne jemi më të mirët në Website të optimizuara për hotele që gjenerojnë rezervime direkte

Veprimet e gjeo-lokalizimit, SEO dhe SEM për ta shndërruar kanalin e drejtpërdrejtë të hotelit tuaj në një burim të qëndrueshëm të ardhurash.

Filloni të punoni me një kompani që mund të sigurojë gjithçka që ju nevojitet për të rritur prenotimet direkte.

Zgjidhja jonë për të marrë nën kontroll rezervimet tuaja direkte dhe për të zvogëluar kostot "Jo vetëm një faqe në internet për hotelin"

Pro Hotel Website

HReservations, me website tërheqës në internet për hotele, përmirëson propozimin unik të shitjes për hotelet dhe bën që vizitat të kthehen në veprime të drejtpërdrejta.

Lexo më shumë

Google Hotel Ads

Ne tregtojmë inventarin tuaj të hotelit përmes kryerjes së fushatave të reklamave në Google Hotel, për të zgjatur ekspozimin tuaj të drejtpërdrejtë të kanalit.

Lexo më shumë

Booking Engine

Motori i rezervimit i sinkronizuar dhe miqësor për përdoruesit, ofron një përvojë rezervimi "OTA" për të rritur prenotimet përmes faqes së internetit të hotelit tuaj.

Lexo më shumë

Strategjia e markës

Fushatat SEM Hotel, optimizimi GEO dhe SEO, zhvendosin prenotimet nga OTA me komision të lartë dhe ju ndihmojnë të rimerrni marrëdhëniet me klientët.

Lexo më shumë

Është koha për të rritur Rezervimet direkte të hotelit

3 arsye të mira (shumë të mira) për të zgjedhur HReservations

Zgjidhje gjithëpërfshirëse për hotele

Filloni të punoni me një kompani që ofron një zgjidhje gjithëpërfshirëse për website profesional të hotelit, host, azhurnimet dhe booking engine.

Rritja e të ardhurave

"OTA" përvojë rezervimi miqësore ndaj përdoruesit. Thirrje për veprime dhe oferta ekskluzive për të nxitur shitjet direkte.

Ulja e Kostove të Rezervimeve

Ulja e kostove të blerjes së prenotimeve deri në 40% dhe përmirëson efikasitetin e menaxhimit të rezervimeve.

Kthejeni web-in e hotelit në një burim të qëndrueshëm të rezervimeve të drejtpërdrejta. Kontrolloni falas për faqen e internetit per hotelin tuaj

Ekip i pasionuar i profesionistëve të industrisë së hotelerisë

HReservations.com me ekipin e saj te pasionuar të profesionistëve të industrisë së hotelerisë me qendër në Maltë, Spanjë dhe Itali, synon të ofrojë shërbime cilësore si për klientët ashtu edhe për pronarët e hoteleve.

Platformë e besueshme e rezervimit për të siguruar procesin e prenotimit miqësor dhe të sigurt të përdoruesit, të kombinuar me një mbështetje profesionale për hotelin dhe shërbim shumëgjuhësh të klientit.

Misioni i HReservations, ndihmon klientët e hoteleve të gjenerojnë të ardhura shtesë duke përmirësuar ekspozimin, prodhimin dhe efikasitetin e kanalit të drejtpërdrejtë. 

190 +

Klientë aktivë

370 +

Projektet të Përfunduara

94 %

Shkalla e suksesit

Hotel Online Marketing
sqAlbanian
sqAlbanian en_USEnglish it_ITItalian es_ESSpanish pt_PTPortuguese